- Autor: STOB
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurky sterilované | 60 |
Chléb pšeničný bílý průměr | 60 |
Petržel - nať | 10 |
Paprika červená | 20 |
Vejce celá průměr | 15 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Žampiony | 15 |
Mrkev | 15 |
Pór | 15 |
Kuřecí prsa | 100 |
Energetická hodnota celkem: 1689 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Zeleninu a žampióny očistíme, omyjeme, nakrájíme na kousky, orestujeme na rozehřátém oleji, spojíme vejcem, doplníme jemně sekanou petrželovou nať, zamícháme, směs osolíme, opepříme. Omytý a osušený plát kuřecích prsou rozklepeme, mírně osolíme a opepříme, potřeme náplní, svineme a zavážeme nití. Pekáček potřeme olejem, roládu opečeme, podlijeme vodou a v troubě upečeme. Hotovou roládu nakrájíme na plátky, podáváme s chlebem a kyselou okurkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.