TOPlist
Sledujte nás:

Kuřecí plněná roláda, chléb, kyselá okurka

Zpět
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1689 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 2, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Zeleninu a žampióny očistíme, omyjeme, nakrájíme na kousky, orestujeme na rozehřátém oleji, spojíme vejcem, doplníme jemně sekanou petrželovou nať, zamícháme, směs osolíme, opepříme. Omytý a osušený plát kuřecích prsou rozklepeme, mírně osolíme a opepříme, potřeme náplní, svineme a zavážeme nití. Pekáček potřeme olejem, roládu opečeme, podlijeme vodou a v troubě upečeme. Hotovou roládu nakrájíme na plátky, podáváme s chlebem a kyselou okurkou.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři